Anunturi Pe Net : Intrebari frecvente
Anunturi
La noi 1+1=3
Pentru 2 anunturi activate prin SMS sau PayPal de la acelasi numar de telefon primiti un
ANUNT GRATUIT*!
Toate anunturile au valabilitate nelimitata
ADAUGA ANUNT
Pachete anunturi cu plata online !
ANUNTURI JUDET
AFISEAZA
STAREA VREMII
ANUNTURI RANDOM
Intrebari frecvente legate de utilizarea portalului www.anunturipenet.ro

1. CUM ADAUG UN ANUNT CU PLATA PRIN SMS ?

a) Se adauga anuntul in site.

b) Dupa adaugarea anuntului, site-ul genereaza un text unic (de forma APN 1460) ce trebuie trimis prin SMS la numarul 1235 (valabil in Vodafone, Orange si Telekom). Costul unui SMS este de 1 EURO fara TVA pentru toate retelele.
Pentru anunturile GSP tariful este de 3.00 EUR/SMS fara TVA, iar plata se face prin SMS la numarul 1303, numar disponibil in retelele Orange si Telekom sau la 7472 daca sunteti in reteaua Vodafone. Pentru retelele VODAFONE si ORANGE, vi se va solicita inca un SMS cu tarif normal cu textul: DA. Acesta este pentru confirmare. Dupa trimiterea SMS-ului anuntul va fi activat aproape instant si veti primi un e-mail de confirmare + link-ul secret de stergere al anuntului (verificati si folderul de spam).

c) Pentru 2 anunturi activate prin SMS de la acelasi numar de telefon primiti un anunt gratuit.

INFO1: trebuie sa folositi aceeasi adresa de e-mail de contact pentru anunturile postate, ca sa puteti primi codurile pentru anunturile gratuite.

INFO2:
Codurile gratuite primite pe email nu se trimit pe SMS, ci se folosesc in casuta Cod activare din formularul de adaugare anunt.


2. CUM ADAUG UN ANUNT CU PLATA PRIN CARD ONLINE ?

Cumparati unul dintre pachetele de anunturi de mai jos platind cu cardul. Plata se face securizat prin Gecad ePayment. Dupa confirmarea platii (poate dura 3-5min), veti primi un email ce contine numarul de coduri, conform pachetului achizitionat. Aceste coduri le folositi direct in formularul de adaugare anunt, iar anuntul va aparea direct pe site.

Pachet 2 anunturi = 3 anunturi (2 + 1 gratis)
Pachet 4 anunturi = 6 anunturi (4 + 2 gratis)
Pachet 6 anunturi = 9 anunturi (6 + 3 gratis)
Pachet 12 anunturi = 18 anunturi (12 + 6 gratis)
Pachet 24 anunturi = 36 anunturi (24 + 12 gratis)
Pachet 48 anunturi = 72 anunturi (48 + 24 gratis)
Pachet 96 anunturi = 144 anunturi (96 + 48 gratis)

Pretul per anunt scade cu cat numarul din anunturi este mai mare. Pretul unui anunt este semnificativ mai mic decat in cazul activarii prin SMS.


3. DE CE NU AM PRIMIT CODURILE BONUS DE ADAUGARE ANUNT PE E-MAIL IN URMA PROMOTIEI 1+1=3 ?

a) Va rugam sa verificati atat INBOX-ul cat si folderul SPAM/BULK, deoarece este posibil sa fi primit e-mailul cu codul gratuit in SPAM/BULK. Pentru a nu mai primi viitoarele e-mailuri in spam din partea anunturipenet.ro, selectati actiunea no-spam pentru e-mailurile venite din partea nostra.

b)
Ati introdus o adresa de email gresita la adaugarea anuntului, sau cele 2 anunturi au fost activate de pe numere de telefon diferite.

Daca aveti probleme sau nelamuriri va rugam sa ne contactati prin formularul de contact de pe site.4. DE CE NU AM PRIMIT E-MAIL CU CODURILE DE ACTIVARE DUPA CE AM EFECTUAT PLATA PRIN CARD PENTRU UNUL DIN PACHETE ?

Durata de procesare a cardului de catre epayment.ro si verificarea cu filtrele anti-frauda dureaza in medie 3-5 min. De asemenea va rugam sa verificati si folderele SPAM/BULK in caz ca e-mailul a ajuns acolo.


5. DE CE NU MI-A APARUT POZA ASOCIATA ANUNTULUI ?

Daca poza este foarte mare sau nu este in format jpg, gif sau png, uploadul si redimensionarea pot da eroare. In acest caz va rugam sa ne contactati si vom atasa manual poza anuntului dvs.

5. CUM EDITEZ UN ANUNT ?

Orice anunt postat poate fi editat numai prin intermediul linkului de editare anunt primit in email odata cu postarea anuntului sau obtinut prin intermediul formularului "editeaza/sterge anunt" din detaliile anuntului pe care doriti sa-l editati.

6. CUM STERG UN ANUNT ?

Orice anunt postat poate fi sters numai prin intermediul linkului de stergere anunt primit in email odata cu postarea anuntului sau obtinut prin intermediul formularului "editeaza/sterge anunt" din detaliile anuntului pe care doriti sa-l stergeti.

7. CE VALABILITATE ARE UN ANUNT ?

Orice anunt postat ramane valabil nelimitat pana in momentul in care este sters de cel care l-a postat.


8. DE CE MI-A FOST STERS ANUNTUL ?

Orice anunt postat poate sa fie sters fara o instiintare prealabila, daca nu a respectat unul dintre termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. Un anut poate fi sters daca face referire la servicii sexuale de orice natura, daca afiseaza tarife si numere de telefon de contact pentru astfel de servicii sau imagini cu continut adult.

Valid HTML 4.01 Transitional

E-paymentVisaVerified by VisaMastercardMasterCard Secure Code